Jag har varit i Göteborg igen (egentligen Mölndal, där kurslokalen är) på min hundfysioterapeututbildning. Det började med att tåget (X2000) stannade ca 10 minuter efter avgången från Stockholms central. Tydligen var det ”signalfel”. Vi blev stående i 1 ½ timme!!!!!!!! När vi väl började rulla igen fick tåget åka med reducerad hastighet och stanna vid varje rödljus. Det var fel på signalerna en låååång sträcka. Efter Södertälje Syd var det ”fritt fram” MEN då hade vi saktgående tåg framför oss, så vi kunde inte åka snabbt i alla fall. Väl framme i Göteborg var tåget 3 timmar försenat smiley. Eftersom jag skulle vidare till Mölndal och redan var försenad till kursen var det bara att slänga sig i en taxi. Puh, vilken pärs.

Ja, ja inte mycket att göra åt, tänkte jag. Hemfärden skulle i alla fall bli bättre, kunde ju inte ha samma otur igen…..lååång näsa till mig. I Töreboda blev vi stående pga att tåget inte fick ström. Batterierna tog slut och det blev kolsvart i vagnarna (det var igår kväll). Som tur var stod vi vid perrongen. Det tog 2 timmar innan det kom ett annat tåg som vi fick kliva på. Är oturen slut???? NÄÄÄÄÄ. I Katrineholm måste det nya tåget stängas av pga att 2 motorer stannat. Inte förrän klockan var 01:30 låg jag i min säng – 3 timmar senare än beräknat.

Kan man ha mer otur än så?????? smiley

// Helena