På vår skogspromenad idag (springpromenad för vissa….du får snart veta mer smiley ) följde portisbröderna Dallas och Beppe med. Ja, dom var inte ensamma, förstås…. Dallas matte Madde var också med.

Jag har aldrig träffat Dallas förr så det var väääldigt spännande men samtidigt liiite läskigt. Du förstår, det är STORA killar! Dom är precis på dagen 1 år äldre än jag är. Dom är jättebusiga och dom tror nog att det är ”tokrus” som gäller i skogen för dom sprang och sprang och sprang (jag tycker själv att jag är duktig på att springa men här låg jag rejält i lä). Mamma och moster tycker att dom är ganska jobbiga men jag tyckte dom var roliga fast inte när dom jagade lilla mig. Jag satte svansen mellan benen och rusade till stormatte och lillmatte med jämna mellanrum.

Dallas och Beppe berättade för mig att min mamma och moster inte är några ”riktiga” portisar eftersom dom inte badar i allt vatten dom ser – det gör däremot Dallas och Beppe. Men jag litar nog mer på mamma och moster så jag lät bli att hoppa i alla vattenpölarna. Det var kallt när vi var ute (det var i alla fall något konstigt kallt och vitt på grässtråna) och jag var rädd för att jag skulle få ont i svansen som moster Selma hade för några dagar sen. Som tur är mår mosters svans bra nu smiley!

// Maya

Blog Image

Här är i alla fall alla vovvarna stilla en liten stund. Det ser nästan ut som om vi har badat hela gänget men det är bara Dallas (sitter lite bakom) och Beppe som delat med sig av vattnet genom att skaka av sig det på oss andra smiley.