Fick ett sms från en kompis för några dagar sedan. Måste bara få delge er andra meddelandet (namnen är utbytta):

”Hej! Kalle, jag och Ludde (hunden) var i skogen vid en ”sportstuga” och åt matsäck. Då fick vi höra en vargflock yla!!!”

Jag svarade: ”Men fy, vad gjorde ni då?”

Svaret blev: ”Vi lyssnade, fikade klart, gick till bilen men aktade oss för huggormen som vi såg på stigen. Vi hade redan åkt från vårat lingonställe pga ett björnvrål bakom ett rissnår bredvid där jag var! Jag hade lätt tagit OS-medalj om grenen ”100 meter i skogen över stock och sten” fanns med!
P.S. Såg en ekorre på vägen hem”

Snacka om safaritur, säger jag. Så äventyrlig skogspromenad fick vi inte idag även om Peter, Sofia, jag och vovvarna ”släpade” med Akilles, husse Micke och matte Anna på en tur över stock och sten, genom snår och tät granskog, med inslag av bergsklättring och sumpmarkstraskning. Hundarna tar sig med lätthet fram överallt…. det är värre för oss med 2 ben….men Micke och Anna ”stretade på” och det verkade som de tyckte det var okey. Vi får väl se om de hör av sig igen och vill följa med en annan dag smiley. Vädret var härligt och vi tog en lång fikapaus. Micke hade en påse falukorvsbitar med sig….den rackaren försökte ställa sig in hos våra hundar och jag kan bara tala om att han lyckades smiley.

// Helena

Blog Image

Kom igen, nu snor vi all korv från Micke!

Blog Image

Anna, Micke och Akilles

Blog Image

Tyvärr, inte så bra bildkvalité (skyller på starkt solljus och att Peter står bakom kameran smiley)