Igår var det ett ”Halleluja moment” (för att använda Kirsti Tomitas standarduttryck i Idol-samanhang) för mig (och min familj) som uppfödare.
Jaha, undrar du kanske, vad var det som var så speciellt med gårdagen???

Det var valpträff och HELA A-kullen var samlad smiley!!!!!!!!!!!!!

Det var en helt underbar dag och det var så härligt att se alla små valpar som helt plötsligt (vart tog tiden vägen???) har blivit stora, vackra, välartade ungportisar.
Jag blir så lycklig av att titta på när 7 syskon leker och busar tillsammans. För mig var det svårt att samla tankarna och när alla åkt nästan snurrade det i huvudet på mig. Det är en sådan gläjde och tänk att jag får vara med om detta smiley– min dröm har gått i uppfyllelse. Jag behöver inte en vacker dag sitta i gungstolen på ålderdomshemmet och ångra att jag inte vågade ta steget att förverkliga denna dröm. Det blir ju inte sämre av att alla valpar har kommit till så underbara familjer – tack till er alla!!!

Kl 12:00 började de första familjerna ”droppa in” och när alla var samlade och hundarna fått rusa av sig en stund fick respektive valpköpare presentera sig för de andra och berätta lite om sig själva och sin valp. Därefter blev det lek och bus igen när vi 2-bentingar åt smörgåstårta.
Eftersom 6 av valparna ska till Uppsala på inofficiell utställning den 5 oktober hade vi lite ringträning och efter det blev det fika – tack Mimmi för den goda morotskakan!
När alla åkt slocknade Selma, Alice och Maya och det var knappt vi fick ut dom för ”kvällskissningen” smiley. Vi hade dessutom tur med vädret så vi slapp att få stampat jordgolv i huset.
En sak som slog mig nu var att trots att vi var 18 personer och 9 vovvar inomhus märktes det knappt. I och för sig sprang vovvarna ut och in som dom ville – men ändå.

Ja, just ja, jag måste ju berätta att det inte gick att få alla 7 syskonen att sitta still bredvid varandra så att vi kunde ta ett foto utan vi tog ett gruppfoto på oss allihop istället!

Alla bilderna från gårdagen finns i vårt galleri. Dessutom kan ni läsa mer om dagen i bloggen på Figos hemsida: http://frykberg.zoomin.se/

// Helena

Blog Image

Här en gruppbild på oss allihop!

Blog Image

Maya, Alice och Selma var helt sluuut när kvällen kom och alla gästerna åkt smiley