….vilken härlig dag vi hade igår! Vi hälsade på hos min supercoola brorsa Figo. Figo bor med sin familj i en villa som har pool. Morsan (Alice alltså) hoppade i poolen utan att bry sig ett dugg om oss andra som är lite fegare. Därför var vi (jag, Selma och Figo) tvungna att skälla på henne och dra henne i öronen när hon närmade sig poolkanten. När husse dessutom slängde i en ”dummie” (flytande apportleksak) försökte vi 3 ta den från Alice när hon skulle upp. Det gillade inte Alice och inte husse och matte heller, konstigt va?

Det var så kul att busa med Figo, vi höll på i 6 timmar tror jag. Vi jagade varandra, brottades och sprang runt som ”galningar” (nästan in på grannens tomt – det fick vi inte så det blev extrakul). När 2-bentingarna mumsade i sig jättegod mat: grillad kycklingfilé, risonisallad (pasta som ser ut som ris), goda såser, grillad halloumi och jag vet inte allt gott som fanns på middagsbordet passade vi vovvar på att vila en stund UNDER bordet. Det blir trångt när det sitter 8 människor runt ett bord och det ligger 4 hundar under men det är MYYYYSIGT smiley!

Tyvärr, tog kvällen slut alldeles för fort och vi var tvungna att åka hem smiley. Det är ju så roligt att träffa syskonen, det är tråkigt när man måste säga hej då. Men jag var trött så jag somnade omedelbart i bilen hem.

Vi ses snart igen, brorsan, och då ska vi ha RIKTIGT kul ihop med våra andra syskon. Snacka om att det blir ”röja av” då. Vi ska se till så 2-bentingarna får att göra, eller hur smiley?!?

// Blöta pussar från MayaBlog Image
(Bilden är tagen med mattes mobil så därför är det lite dålig kvalité. Fler bilder kommer).

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Alice under ytan

Blog Image

Selma och Alice i poolen

Blog Image

Figo och Maya funderar på om de ska våga sig i vattnet….

Blog Image

Till slut lyckades vi ta en bild på alla vovvarna : )