”Det är ingen ordning på allting man hittar inte vart enda dugg” har Pippi Långstrump sagt. Med det menar jag att jag har varit usel på att blogga och nu har jag t om fått kommentarer från vänner som undrar (jag lovar att inte nämna ditt namn Maria Forsling smiley ).

Tyvärr, har vi fått virus i vår dator vilket innebär att jag lånar Fredriks dator och eftersom han sitter där allt som oftast är det korta stunder jag får låna den….

Kan börja med att berätta att vi har haft en uuuuunderbar helg.
Peter, jag och hundarna har varit på vattenläger i Norberg. Inte nog med det, vi skulle endast varit deltagare men i sista sekunden (närmare bestämt i torsdags vid 15:30) blev jag ombedd att hoppa in för att en av ledarna inte kunde delta.
Herregud, tänkte jag….kommer jag att klara det? Jag har aldrig i hela mitt liv hållit i ett läger. Dessutom hade jag tänkt att det där med att läsa på ordentligt om vattenprov det behöver inte jag göra….det får jag lära mig på lägret (korkat va, för nu fick jag intensiv- läsa reglerna i bilen dit. Jag läste högt så att jag och Peter skulle vara insatta).

Lägret hölls på Flikens kursgård (www.fliken.se) och det var ett härligt ställe för oss hundfolk. Det var ca 35 st 2-bentingar och 22 st 4-bentingar! Ni som aldrig varit på ett portisläger – ni har missat något. Det är härligt med alla glada och positiva människor. Dessutom är det superkul att se hundarna leka och busa med varandra.
Med hjälp av Kjell och Marie Lindström (kennel Angidi’s), som också var vikarier (mao var det inga ordinarie lägerledare med!!!!) höll vi i vattenträningen. Det blev säkert lite oorganiserat eftersom vi inte hunnit prata ihop oss men det verkade som om lägret var uppskattat i alla fall.

// Helena

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Kjell Lindström håller ett föremål under ytan som Rico strax hämtar upp!

Blog Image

Gemensam grillkväll på lördagen!