Vi har fått hem Sofia smiley!
Hon gjorde ett försök att plugga i Piteå men klarade inte av att vara så långt hemifrån (läs: från Selma, Alice och Maya).
Det hade säkert gått bra om vi inte haft hundarna men eftersom våra hundar är det bästa som finns går det, liksom, inte att vara borta från dom smiley.

Vi får se vad hon bestämmer sig för att göra istället men, ska sanningen fram, var nog inte Peter och jag heller mogna för att hon skulle flytta så långt från oss.

Om ni frågar Selma kommer hon säga att hon visste om redan från början att Sofia skulle komma hem igen. När vi flyttade vårt databord, gästsängen mm in i Sofias rum låg Selma och tittade på oss. Hade vi kunnat läsa hennes tankar hade vi inte gjort det utan väntat en stund. Nu är det snart dags att sätta på släpet på bilen och åka till Piteå för att tömma lägenheten.

Idag var Sofia och Maya på kurs (grundkurs) för första gången. Maya var sååå duktig sååå. Hon är så lyhörd, glad, intelligent och lättlärd. Dessutom har hon en ”grym” kontakt med Sofia (det bådar gott inför framtiden!!!!).

Nu är det dags att gå och lägga sig, god natt!

// Helena