Ja, det är bara att erkänna….
Jag putsade INTE fönstren i våras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fredrik (sonen på 17 år som har noll-koll på det mesta) sa här om dagen:
Men mamma, har du putsat fönstren???? Nu ser man ju UT!!!!!!!
Eehh, sa jag, eehh det har jag gjort smiley….äntligen.

Jag kunde väl aldrig tro att det skulle vara så svårt att få till fönsterputsning bara för att man hade ett gäng uuunderbara valpar i huset. Först skyllde jag på att eftersom det var mars (när valparna föddes) skulle dom frysa om jag öppnade fönstren. Sen blev det varmare men då hade ju raringarna började röra på sig så då hade jag inte riktigt tid.
När det blev ännu varmare…ja då var det ju dags att låta valparna vara ute så mycket som möjligt. Då hade jag inte heller tid. Sen blev det sommar…och vem vill hålla på med städning då????

Nä, det är bara att inse att valpar är MYCKET ROLIGARE än att putsa fönster…… Så ni som har tänkt besöka oss nästa vår kanske möts av oputsade rutor….men vad gör väl det när det finns viktigare varelser att njuta av.

En rolig sak, som faktiskt fick mig att ta tag i de skitiga rutorna var detta:
En morgon när Peter och jag satt och åt frukost vid köksbordet säger Peter:
Helena, ser du vad som är på fönstret…..
Jag tittade ut och vad fick jag se????? Jo, en snigel (med skal) som kom glidande mitt på rutan och den tog sig från vänster till höger….. ha, ha, ha så skitigt var det att snigeln nog trodde att det var en fortsättning på tegelväggen smiley !

Nu är rutorna putsade (och du kan se resultatet nedan) och medan jag satt som en apa i fönstret för att nå utsidan hojtade grannen att han gärna rensa i sina fönster så jag kunde fortsätta hos dom men då sa jag att jag hade nog med mina egna smiley!

// Helena

Blog Image

Det går knappt se att det är en ruta (om det inte vore för kamerablixten)….eller hur?