Puh…. det är inte lätt att vara hund i familjen Ekström just nu. Här flängs det fram och tillbaka (och fram och tillbaka). Imorse kl 04:00 kom vi hem från en lååååång resa till Piteå (!). Husse Peter, matte Helena och lillmatte Sofia packade ett släp fullt med prylar i lördags. På söndagen åkte Maya och Selma på utställning och när de kom hem igen på söndagskvällen packade familjen in sig i bilen (med släpet där bak) och åkte heeeela natten. Tur att man är hund för då behöver man inte köra bil utan kan ligga och softa hela resan (91 mil norrut!!!!!). När det började bli ljust hade vi kommit fram till vår destination (som GPS:en så tjusigt säger smiley).

Jaha, du undrar varför vi åkte till Piteå???? Jo men det är ju som så att lillmatte Sofia ska plugga MedieDesign på Musikhögskolan i Piteå och hon behövde få upp sina prylar till lägenheten som hon hyr….VI KOMMER SAKNA HENNE SÅ smiley (men hon kommer säkert ha hur roligt som helst).

Vi sov en natt i lägenheten (en 1:a med kök) och den var urmysig. Sen var det dags att åka hem igen. Eftersom lilla Loppan (Maya smiley ) bara är en valp fick hon små ”tokryck” och ville busa när vi stannade med bilen för att sträcka på benen. Men hon är så duktig min söta lilla unge. När bilen startade igen la hon sig till rätta och sov tills det var dags för nästa stopp.

Men nu tycker jag att det räcker med bilåkande för den här sommaren!

// Alice (som tycker om att åka bil men hellre springer i skogen)

Blog Image

Vilken tur att matte Helena samlade oss ”barn” i familjen Ekström för ett gruppfoto. Man vet aldrig när vi är samlade allihop nästa gång!