…. och tröttsam. Maya har varit på sin 1:a (inofficiell, men ändå) utställning i Södertälje. Det var massor av hundar och raser som ställdes ut. Selma följde med som moraliskt stöd (hon har verkligen en lugnande inverkan för hon är kolugn). Maya blev BIR-valp (bäst i rasen) smiley men, tyvärr, blev det ingen BIS-placering (best in show). Vad gör väl det???? Vi är jättenöjda med BIR-et. Hon fick jättefin kritik:

” Mycket lovande tikvalp, trevligt huvud och uttryck. Bra hals. Normal skuldra och överarm. För åldern passande kropp och benstomme. Normala vinklar. Rör sig väl när hon vill (min kommentar: hon skuttade som en valp kan göra smiley ). En liten miniatyr av en vuxen.”

Vad sägs om den kritiken???? Vi är supernöjda och Sofia gjorde ett kanonbra jobb när hon ställde Maya!

Nu orkar jag inte skriva mer utan återkommer en annan dag….det tar på krafterna att vara på utställning.

// Helena

Blog Image

Maya väntar på sin tur.

Blog Image

Domaren Ann-Christine Sultan känner på Maya.

Blog Image

Så här snygga rosetter får man när man blir BIR-valp!

Blog Image

Konkurrensen om BIS-et var stenhård. Det var ca 25 BIR-valpar i åldern 4-6 månader…