Ja, alltså, jag skryter inte….jag är bäst! Jag är så snygg, söt, glad, sprallig, rolig, busig, gullig, vacker OCH jag har så himla fin svansföring – helt enkelt bäst! Men jag skryter inte. Nä, för det är inte jag som säger att jag är alla dom där sakerna – det är mina människor.

Idag har jag dessutom blivit duschad, shamponerad, kammad, borstad och fönad för i morgon ska jag på nåt som heter utställning (???????). Jag har ingen aning om vad det innebär men lillmatte Sofia har övat att springa med mig och så har jag fått stå blick stilla med svansen högt buren. Det ska bli jättespännande, tycker jag. Bergis kommer jag knappt att kunna sova inatt för det verkar vara nåt jättekul på gång. Moster Selma ska följa med men mamma Alice är så trött. Hon ska börja löpa (vad det nu innebär????), säger matte Helena, så det är därför mamma inte är lika leksugen som vanligt.

Ska jag berätta en annan rolig sak? Jag kan skruva av korken från en liten Pet-flaska smiley. En dag gav Helena mig en sån flaska och då gick jag runt med den i munnen och plötsligt hade jag korken i munnen och flaskan låg på golvet. Då satte Helena tillbaka korken och jag skruvade av den…. kul va?!?!

En annan sak som jag lärt mig är att simma smiley! Det är spännande och lite läskigt men jag håller mig nära nån av Selma och Alice så när jag tycker att jag är för långt bort från land så ”grabbar” jag, helt enkelt, tag i pälsen på nån av dom och då får jag skjuts in till land….smart va?!?!

Nä, nu är det dags att sova för det blir kanske en lååååång dag i morgon.

Gott natt smiley !

från charmiga, smarta, supersöta, intelligenta, lilla loppan (det kallar alltid Helena mig för) Maya

Blog Image