Hon är nog lite skrytig, den där lilla busungen…..Visst är hon rolig och påhittig….men ibland går hon lite för långt, tycker jag. Dessutom får hon för mycket uppmärksamhet från MINA människor.
Vem var det som var först i det här huset egentligen????
JO, det var JAG!!!!!
Vem är det som är äldst bland hundarna???
JO, det är JAG!!!!
Matte Helena säger att jag är No. 1 men att Maya är en liten valp och att hon behöver mycket uppmuntran. Dessutom är hon inte lika väluppfostrad som jag och Alice är och då behöver familjen ägna sig lite mer åt henne.

Jag får väl ha överseende med det och, tja, jag gillar faktiskt lilla busungen. Men att vara lika tålmodig som Alice är det kommer jag aldrig bli. Jag tycker inte det är så kul att bli jagad av Maya eller att hon ska hänga och slänga i min päls. Men Alice säger att det kommer gå över och att hon bara tycker det är roligt (fast inte just nu för hon är så trött eftersom hon snart ska börja löpa). Om jag får säga vad jag tycker så är Alice ALLDELES för snäll mot sina barn. Dom får göra nästan vad dom vill utan att hon säger ifrån. Hon vill till och med vara med och leka med valparna……Jag visade direkt vem som bestämmer så mig bråkar dom inte med. Men Maya tar sig friheter… hon hänger i min päls ibland och det tycker jag är LITE gulligt så jag väntar en stund innan jag skakar av mig henne.

Maya har väl berättat att hon ska på sin första utställning i morgon. Jag följer med som moraliskt stöd. Alice stannar hemma hos husse Peter. Hon kan behöva lite avkoppling, min kära syster. Jag tror säkert det kommer gå bra för Maya för hon har sånt självförtroende och tycker så mycket om att visa upp sig smiley.

// moster Selma

Blog Image

Så här såg jag ut när jag var en ”liten loppa”, dvs ca 5 månader gammal!