Ännu en het dag är till ända och vi kommer åter igen att somna med ett leende på läpparna smiley. Vi har träffat en av valparna – nämligen ”båtsmannen” Figo!!!! Figo har ett stort fartyg som heter Selene och på säkra tassar traskar han runt på båten.
Givetvis kom inte Figo ensam utan han hade Björn, Annika och Sandra med sig.

Maya la som vanligt beslag på sitt syskon så till slut fick vi hålla fast henne så att Alice skulle få en chans att leka med Figo. Alice tycker det är så roligt att leka med sina barn smiley.

Figo behövde klippas så det hjälpte jag till med. Dessutom konstaterade vi att Figo visst hade börjat tappa sina valptänder men att de permamenta tänderna antagligen kommit ut så fort att Björn, Annika och Sandra inte hade upptäckt det – en av huggtänderna trillade ut under dagens ”röj”.

Det är en fröjd att se att Figo (precis som de andra syskonen) är så charmig, lätt att ha att göra med, är lyhörd och framför allt GLAD. Precis som gårdagens möte med Vincent resulterade i många blöta pussar delade Figo med sig av sina. Jag TROR det var av glädje och inte att han tyckte jag var smutsig i ansiktet smiley.

Vi ser verkligen fram mot helgen (om några veckor) när vi ska hälsa på dig och din familj, Figo!

// Helena

Blog Image

Figo på båten Selene (visst är han sööööt!!!!!!)

Blog Image

Figo och Maya busar. Alice väntar på sin tur…..

Blog Image

Maya måste hållas fast för att Alice ska få en chans att leka med Figo.

Blog Image

Här delar syskonen på ett tuggben!

Blog Image

Jag får en blöt puss av Figo smiley !