….vinterdojornas skräck!!!!! På kvällen är Vincent inte Vincent – han är Virre – vinterdojornas skräck (det är då han förvandlas från dr Jekyll till mr Hyde och attackerar Annelis gamla vinterdojor smiley ).

Idag var jag, Sofia, Selma, Alice och Maya och hälsade på Vincent, hans underbara matte Anneli och ”extramatte” Eva (Annelis mamma).

Vi blev mötta av Eva vid bilen medan Anneli och Vincent väntade på gården. När vi närmade oss (vi såg dom inte) kände Alice på doften att det var någon i närheten som hon kände. Hon blev jätteivrig och började dra i kopplet (som hon aldrig gör annars). Hon och Maya blev jätteglada att se Vincent. Selma, däremot, hetsar inte upp sig över sådana ”småsaker”. Vincent undrade en kort stund vad som egentligen hände….han kände igen gänget som närmade sig men sökte ”skydd” hos Anneli. Det dröjde ungefär en mikrosekund så rumlade han och Maya runt som om tiden stått stilla.

Efter en jättegod lunch bestående av laxpaj var det dags för frisering…. det var INTE vad Vincent tänkt sig. Han protesterade i högan sky (rumpan gick bra att klippa men ansiktet var ingen höjdare) men eftersom jag är en person som inte ger mig var det bara för Vincent att ”ta skeden i vacker tass”.

Han blev såååå snygg….det är bara att erkänna….jag är såååå svag för klippta portisrumpor smiley !

Vincent är en härlig kille som ärvt många av sin mammas egenskaper och hennes utseende. Det ska bli spännande att se vad domarna säger om honom när han ställs ut!

Trots att jag var ”elak” och höll fast Vincent och klippte honom fick jag många blöta pussar – jag blev så varm i hjärtat!!!

Det är en underbar kille du har, Anneli, och tusen tack för en härlig dag!!!!!!!

// Helena, Sofia, Selma, Alice och Maya

Blog Image

Sofia övar Vincent att stå (före klippningen).

Blog Image

Ger du dig, brorsan???? Aldrig, syrran!!!

Blog Image

Ger du dig, syrran????? Aldrig, brorsan!!!!!!

Blog Image

Snygg kille svalkar sig i skuggan!

Blog Image

Fika på gården – mums!