….he, he, he…..nä…..det är inte Peters jag menar smiley….Maya är nyfriserad inför hennes allra första utställning (inofficiell men ändå) den 3 augusti. Jag menar förstås att Maya blir så hiiiimla söt när hon blir klippt. Det är ju alldeles för gulligt med den bara lilla rumpan som ”struttar” omkring – I love it!!!

Det är 3:e gången hon blir klippt och det fungerade alldeles utmärkt. Hon låg på trimbordet utomhus och sov så gott. Lite ”knorr” blev det när jag skulle klippa ansiktet men det var en väldigt kort stund.

Jag måste ju även få berätta att vi fått mejl från Figo: Han är en riktig sjöhund som gillar båtlivet utmärkt. Det bästa är när familjen anländer till någon hamn för då ”hänger” Figo över relingen för att spana in om det finns några nya kompisar att leka med. Dessutom har vi fått några foton som jag bara MÅSTE få visa – han är en riktig liten raring smiley !

// Helena

Blog Image

Blog Image