Det hade inte vi varit heller….förrän igår! Vet du inte var det ligger???? Nä, det är inte så konstigt för namnet kom till just igår. Det ligger vid Färnebofjärden men i vår GPS står det ”Dittelandet” för adressen fanns inte med. Dittelandet är ett underbart, härligt ställe. Precis vid sjön ligger det och med riktiga trollskogar invid husknuten.

Ann-Mari (Dittes matte) tog oss med på en rundtur och vi fick uppleva en fantastisk natur med bl a en underjordisk källa. Det ”bubblar” liksom upp vatten ur underjorden – det var otroligt häftigt att se. Vi fick dessutom uppleva spöregn med blixt och dunder…. men vad gör väl det….vi är inte gjorda av socker.

Vi uppskattade verkligen gårdagen och jag tror att även Ditte och Ann-Mari tyckte det var kul att träffas. Vi hade 3 mycket nöjda och trötta hundar i bilen hem. Det är en sådan glädje smiley (jag har sagt det förut men det tål att sägas igen) att få träffa valparna och se hur de växer och frodas. Glömde visst att berätta att det ”rök” ett antal tänder ur både Dittes och Mayas munnar igår, hi, hi, hi….

// Helena

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog ImageBlog ImageBlog Image