…… tänker du förmodligen smiley . Vart har hon tagit vägen….hon som skriver i bloggen med jämna (men fn ojämna) mellanrum. Ja usch, när sommaren kommer lockar det mycket mer att njuta utomhus istället för att sitta vid datorn. Inget fel i det visserligen men har man en blogg så har man, eller hur?

Kort sammanfattning från förra inlägget:
Zumi åkte hem till sin husse Gunnar och matte Lillan samma dag som vi tog båten över till Gotland – vi hade härliga dagar med Zumi. Vi gör gärna om det igen!!!!

Vi har njutit av lata dagar på norra delen av Gotland. Faktiskt har vi inte gjort någonting särskilt förutom att bada – nä, jag har inte badat men hundarna, Peter och ungdomarna (det finns ett kalkbrott i närheten av där vi bor och det är ett toppenställe eftersom vattnet blir varmt ganska fort och man riskerar inte att råka ut för giftiga alger), gå promenader, väcka uppmärksamhet i Visby (du ska bara veta hur folk nästan ”glor ögonen ur skallen” när vi kommer med 3 portugisiska vattenhundar – det är roligt och man får ofta berätta vad det är för ras och varför de är klippta som de är smiley ). Vi har, som vanligt, spelat kubb på kvällarna och i år var det oerhört jämnt mellan kill- och tjejlaget.

Maya har tappat sina första tänder….hon var ovanligt tuggsugen så jag öppnade gapet och kände på en framtand och plopp sa det så trillade den ut. Sen dröjde det inte länge förrän nästa var borta. Just nu ”fladdrar” alla tänderna i underkäken så snart trillar väl de ut också. Det ser lite lustigt ut när ”stortänderna” kommer fram i förhållande till huvudstorleken smiley .

// Helena