Hurra!!!!
Igår kom min älskade bror Akilles och hälsade på med sin husse och matte. Jag var tvungen att skälla på honom lite när han kom….var hade han varit dom senaste veckorna? Han sa att han har en ny flock numera som han trivs jättebra hos. Det kändes lite konstigt, tyckte jag.
– Är inte Selma, mamma och jag din flock? frågade jag.
– Nä, svarade Akilles. Min flock består av Micke (kallas för Majsan smiley….), Anna, Ebba och Nisse. Dom tar så väl hand om mig och jag får t om sova bredvid Anna i sängen på morgnarna när Majsan har gått till jobbet. I det här huset fick vi aldrig vara i möblerna smiley.
Hur som helst så lekte vi hela kvällen, vi jagade varandra, brottades, bet i öronen – ja, ni vet sånt där som valpar gör! Nu ljög jag, hela kvällen blev det inte för en bra stund stod Akilles på trimbordet – han behövde bli av med lite päls så matte Helena och lillmatte Sofia friserade honom. Men sen var det lek och bus igen smiley .

När det var dags att säga ”Hej då” var det ingen tvekan om att Akilles ville följa med sin nya flock – han ”travade” glatt med till bilen.
Jag var nöjd och glad och somnade som en stock och sov sött ända till imorse (förutom att någon lyfte ut mig så att jag kunde ”kvällskissa”).

// Maya

Så här kul hade vi! Vi blev kallade för lakritstrollen, kan du förstå varför?!?!