Äääääntligen smiley!!!!! Vi har plockat de första solvarma jordgubbarna ur landet smiley.
Finns det något godare???
Som tur är har vi staket runt gubbarna för Sofia har lärt Maya och Akilles att det är gott med gubbar så nu går dom runt landet och norpar dom gubbar som hänger utanför…..

Om det fortsätter vara lite värme kanske det blir jordgubbar till efterrätt på midsommar – det vore inte dumt det smiley .

Måste även berätta om förmiddagens skogspromenad:
Glad i hågen (eftersom solen lyste så vackert på himlen) for jag till Långsjön med Selma och Alice. Promenaden började bra, jag övade ”stanna kvar”, ”platsliggning” och ”inte äta svinskit” (puh, det sistnämnda var värst…. det går en grusväg en bit och där har det åkt en traktor som haft svinskit på däcken och som trillat av under färden….det smakar mums tycker både Selma och Alice. Blääää, tycker jag smiley ).
När jag förberedde ”sök av pipleksak” tornade mörka moln upp sig på himlen….
Typiskt nog öppnar sig himlen och regnet öser ner. Inte hade jag tagit med några regnkläder inte, solen lyste ju så fint. Dessutom visade det sig att det var MYCKET lokalt som det regnade…. hemma hade det inte kommit en droppe.
Ja, ja tur man inte är gjord av socker. Hur som helst bryr sig inte vovvarna om att det regnar utan de blir så glada när de får göra sina sök.

// Helena

Blog Image

Platsliggning och stanna kvar!

Blog Image

Alice med leksak!