Åh, vilken härlig dag vi hade igår smiley !
Kl 13:00 hade vi bokat tid hos Haninge Djurklinik för vaccination av Maya, Vincent och Akilles. Dessutom kom Zumi, Gunnar och Lillan dit (så även Zumi fick sin vaccination). Det var så härligt att träffa Zumi (och givetvis Gunnar och Lillan) igen. Vi blev lika glada båda två och Zumi slängde sig i min famn – det var en underbar känsla smiley !

Väl inne hos veterinären blev det ”tjo och tjim och inget annat….” Valparna for runt som små yrväder och Maya, Vincent och Akilles var tvungna att testa om Zumi fortfarande var ”ledaren”. Det var ju 4 veckor sedan hon åkte så det har skett lite förändringar i gänget. Till att börja med höll Zumi låg profil. När vaccinationen var klar åkte vi till ett ställe där vi kunde låta dom leka med varandra.

Alice och Selma hade suttit i bilen (ja, vi såg till att det inte blev varmt i bilen!) när vi var hos veterinären så när vi väl släppte ut dom och Zumi fick syn på Alice så blev hon ännu mer till sig i trasorna. Dessutom kom hon ihåg att man inte ska busa med Selma, så henne ”krusade” hon för.

Det var så kul att se alla vovvarna busa runt och det dröjde inte lång stund så hade Zumi visat att hon minsann inte är någon ”fegpropp” – de gamla takterna satt i och hon brottades med sina syskon precis som förr.

Gunnar och Lillan kan känna sig stolta över Zumi: de har övat inkallning med visselpipa så mitt under värsta syskonbuset visslade Gunnar på henne. Hon lystrade direkt, trots störningsmomentet – syskonen, och galopperade till Gunnar. Bra jobbat!!!!!

Det var trötta men MYCKET NÖJDA vovvar som somnade gott i bilen på vägen hem.

Lite senare på kvällen kom det ett mejl från Zumi där det stod ungefär så här: ”Inte visste jag att det kunde vara så roligt med vaccinationer” – och vi instämmer helt och hållet.

// Helena

Blog Image

Full fart på Zumi!

Blog Image

Lillan, Gunnar och Zumi!Blog Image

Hela hundskaran!Blog Image

Peter och Zumi!Blog Image

Här har Gunnar precis ”visslat in” Zumi!