Ikväll åkte vi till en insjö (Fjättern) med alla vovvarna. Det blev koppelträning en liten bit och dom är så duktiga smiley !
När vi kom fram till badberget slängde sig Alice och Selma i vattnet (dom väntade tills vi tagit av dom halsband och fästinghalsband – det är signalen att det är fritt fram att bada).
Mot bättre vetande (tror jag) slängde sig Maya efter och började simma. Som tur var hade Sofia och hennes pojkvän Christer hunnit i vattnet så dom var hela tiden i närheten av Maya. Det är fantastiskt att valparna vet hur man gör när man simmar. Strax efter gick både Akilles och Vincent i vattnet och den här gången doppade dom inte bara tassarna utan dom simmade verkligen smiley.

Efter badet blev det portisrejs…..Selma jagade Alice och efter Selma kom Maya, Akilles och Vincent. Valparna är ju inte lika snabba som dom stora tjejerna så dom gläfser av iver när dom försöker hinna ikapp.

Det var skönt för vovvarna att svalka av sig. Vi märker att Maya, som har klippt rumpa, klarar värmen mycket bättre än grabbarna. Deras tungor hänger som slipsar medan Maya glatt skuttar runt. Inatt var det otroligt varmt så då låg Akilles och Vincent under våra sängar och flåsade. Det blev flera vändor till vattenskålen så när klockan var 2 rörde dom sig så oroligt så jag tyckte det var bättre att dom fick gå ut och kissa.

// Helena

Blog Image

Akilles tillsammans med Sofia, Selma och Alice!

Blog Image

Puss på dig Sofia! säger Akilles

Blog Image

Vincent och Akilles på väg upp ur vattnet!

Blog Image

Maya blötnos (inte gräddnos…..).