Ja, så var det då dags att förbereda Figo inför morgondagen smiley för då ska han flytta hemifrån. Han var så duktig när jag schamponerade honom med lavendelschampo (mm det luktar så gott). Dessutom hade pälsen vuxit så mycket så jag klippte även ansiktet på honom. Det är en tålig liten kille (liten och liten….han väger 5,8 kg idag) som charmar oss alla. Så fort man tittar på honom viftar han på svansen…han är alltid så glad smiley !

Akilles har åkt på ”permis” även denna helgen så nu är det bara Figo, Vincent, Maya, Selma och Alice hemma. Dom fick festa till på varsitt grisöra nu på kvällen när vi satt och tittade på TV, så kanske kommer Figo lukta grisöra istället för lavendel när familjen Frykberg kommer imorgon….men jag tror nog dom har överseende med det.

// Helena

Blog Image

Trots att jag varit ”elak” (jag har ju duschat och schamponerat honom) får jag en puss av Figo – I love you for ever!

Blog Image

Alla vovvarna smaskar på varsitt grisöra (luktar inte ”nice”, tycker vi, men smakar jättegott, tycker dom).