På långpromenaden igår (söndag) med Beppe och hans husse och matte blev det bad i sjön Fjättern. Selma, Alice och Beppe försökte alla ta pinnen som slängdes i vattnet. Normalt sett brukar Beppe få den när vovvarna väl kommit iland med den men när Alice hämtat den i vattnet (en av gångerna) släppte hon INTE taget om den. Beppe drog och slet men Alice höll i ”benhårt” och till slut surnade hon till. Beppe fick på ett bestämt sätt veta att han MINSANN var yngre och Alice tolererade INTE att han försökte ta pinnen.

Efter promenaden var det läge att schamponera Selma och Alice. Selma blev dessutom friserade för nu var hon ordentligt långhårig på rumpan och i ansiktet.

Så här snygga blev dom!!

// Helena

Blog Image

Inte kan man tro att det bara är 9 veckor sedan Alice fick valpar?!?!

Blog Image

Bildsköna Selma!

Blog Image

Beppe, Alice och Selma vill alla leverera pinnen till oss som står på land och väntar!