Så var det då dags för ytterligare en av valparna att flytta ”hemifrån” – Milton.
Miltons nya ”mamma”, Mimmi, sa när familjen Scharf kom hit att hon nästan inte hade sovit på natten, att det hade varit som inför julafton när hon var liten. Jag förstår helt och hållet känslan – den är underbar- att få hem en valp är en otroligt härlig upplevelse.

För vår del är det en helt annan känsla – det är en blandning av sorg och glädje (precis som förra veckan då Ditte och Zumi åkte). Vi är glada för att även Milton har fått en så underbar familj och att han nu verkligen får den uppmärksamhet som en liten valp behöver samtidigt så har vår familj förlorat ännu en medlem smiley.

Men vi har i alla fall fått en inbjudan att komma och hälsa på från alla som hämtat sina valpar och det kommer vi göra, var så säkra smiley !!!

// Helena

P.S. Akilles har fått ”permis” över helgen för att bo hos sin familj (familjen Malm) eftersom dom inte har möjlighet att hämta honom för gott förrän till midsommar. D.S.

Blog Image

Amazing Selma´s Arabian Milton – den vackra Milton med den vackra själen!