Imorse hade vi 7 st pirayor i huset. Alla var väldigt sugna på att bita oss i tårna eller där dom kom åt. Jag funderade en kort stund, sen bestämde jag mig för att vi nog skulle bjuda valparna på råa morötter.
Du skulle sett deras min…vad var det dom blev bjudna på??? Hm, det luktade faktiskt gott….äh, det här måste vi ju testa att bita på! Problemet är ju bara att Selma och Alice ÄLSKAR morötter så vips var valparnas morotsbitar borta. Snabbt fram med nya och vips var dom också borta.
NEJ! sa jag till Alice (som var den som snodde flest bitar från valparna) – du får en egen morot, sen får du faktiskt gå härifrån, PRONTO. Nya morotsbitar skars upp och valparna tyckte dom var jätteroliga att bita på.
TACK, sa vi, att ni låter våra tår vara ifred smiley.

Framåt dagen tog vi ut valparna och då hade dom fått nya leksaker i hagen smiley, BILDÄCK och en TRÄDROT!! Oj, vad spännande det var att klättra på och gömma sig i däcken och gnaga på trädroten.

// Helena

Blog ImageBlog ImageBlog Image