Tänk att valpar på 6 veckor kan låta såååå mycket. Du kanske undrar hur jag menar…. jo, det ska jag berätta. Valparna tycker att det är oerhört orättvist att vi tar ut en av dom utanför valphagen för fotografering….HALLÅ???? Tala om orättvisa, säger valparna (hm, alla får komma ut för fotografering men det bryr dom sig inte om). Hur kan vi vara så ojusta?????
Det började men att vi tog ut alla valparna och satte dom i valphagen på gården. Därefter började vi med att ta ut Maya från hagen och fotografera henne. Men oj vilket liv det blev på de andra valparna. Dom ”ylade” allt vad dom förmådde. Vi snabbade oss på att fota henne och fortsatte sedan med Vincent. Nu hade grannarna börjat fundera på vad vi egentligen gjorde med valparna….. dom lät ju så mycket. Aha, tänkte vi, dom är nog hungriga! Vi ”tvingade in” Alice i valphagen. Ha, sa valparna, inte är vi hungriga….. vi vill också ut och springa på gården. Där stod Alice i valphagen, valparna klängde på kompostgallren som omgav dom och skrek i högan sky, vi svettades och fotade så fort det bara gick. När vi äntligen var klara med alla foton (de flesta blev urdåliga) blev valparna JÄTTENÖJDA…. nu var hela syskonskaran samlad i valphagen.

Snacka om sociala valpar….. dom vill inte vara ifrån varandra en enda sekund.

// Helena

Blog ImageHärligt väder var det i alla fall idag!