Härligt att se nr 1:

Tänk….igår åt ALLA vovvarna tillsammans i köket….det var en härlig syn. För en gångs skull lät valparna Alice vara för de var fullt upptagna med att äta torrfoder. Selma var också sugen på mat så hon vågade sig också dit. Jag var bara TVUNGEN att föreviga det tillfället.
Det är inte ofta valparna kan låta bli att försöka dia Alice när hon är i närheten men de var nöjda på mjölk och, som sagt, var mer sugna på torrfoder.
Selma tycker så mycket om valparna men hon vill INTE att de ska attackera henne. Om dom bara tar det lite lugnt så nosar eller slickar hon gärna på dom….men det ska vara på hennes villkor och det är ju helt rätt för valparna måste lära sig att de inte kan dundra på. Tänk om dom gör så mot andra hundar de möter då kan dom åka på en omgång. Valparna gör också precis rätt. När Selma talar om att de inte får komma nära henne så tvärnitar dom, kryper ihop och viftar på svansen.

Härligt att se nr 2:

Igår tvättade vi Alice och klippte henne. Jag var orolig att det skulle synas mycket på henne att hon fått valpar….att hon skulle vara smal som en sticka men jag blev så glad när pälsen försvann och det fortfarande fanns, åtminstone lite, hull kvar på kroppen. Visst, hon behöver definitivt äta upp sig och återfå muskelmassan men jag blir inte ledsen och orolig när jag tittar på henne. Jag måste ju bara få säga att vi är sååå stolta över Alice och hennes valpar – dom är HELT UNDERBARA smiley !!!!!

// Helena

Blog Image

Härlig syn….eller hur?!?!

Blog Image

Alice nyklippt.