Visst är det väl så att när man inte sitter ner och äter så kallas det för snabbmat??? Alice tycker att valparna blivit stora nog för det smiley. Tyvärr, missade jag att ha kameran framme när snabbmaten serverades ute men inomhusbilden får duga.

Imorgon åker jag till Göteborg för att plugga och jag kommer saaaakna mina små älsklingar smiley. Jag vet att dom har det bra med Peter och ungdomarna men varje minut med valparna är så härlig.

Valparna växer och frodas. Dom får mer och mer utrymme att vara på i huset. Nu ingår hela köket, hallen och badrummet i deras värld när dom är vakna och vi är på plats (annars är det valphagen i köket som gäller). Det blir mer lek och bus för var dag och pirayatänderna är vassa så det gäller att byta ut fingrar och tår mot en leksak eller ett tuggben.

Vi har haft tur med vädret så valparna har även fått vara utomhus en eller två gånger per dag. Det blir inga långa stunder, kanske 15-20 minuter, för sen är dom trötta. Jag vill inte låta dom sova ute för då kanske dom blir kalla (eller för varma) utan då är det bara att bära in dom igen.

// Helena

Blog Image