Nu har valparna ”flyttat hemifrån” (men bara på dagtid….). Köksbordet har tagits bort och in har kommit kompostgaller som fungerar som valphage (vad gör man inte för dessa små gosvalpar… hi, hi, hi….det blir till att äta vid diskbänken eller i vardagsrummet en tid framöver).

Alice tyckte till att börja med att valparna var på HELT fel plats….se genast till att de kommer tillbaka till lådan i sovrummet….jag tänker minsann INTE dia mina valpar i köket….hur tokiga kan ni bli egentligen????
Men när valparna ”ropat” på sin mamma en stund föll hon till föga och hoppade in i komposthagen. Jag tror faktiskt hon gillar att ligga där bättre än i sovrummet för nu är hon ju med i händelsernas centrum.

Idag har vi vägt alla valparna, tagit veckobilderna (inte lätt att få bra bilder….några av valparna var såååå trötta smiley ) OCH maskat av både valparna och Alice. Bläää, sa valparna om medicinen men Alice tuggade i sig sin som om den vore godis (och jag som trodde jag skulle behöva tvinga i henne tabletterna smiley ).

// Helena

Blog Image