Det är bara att konstatera….valpar är beroendeframkallande smiley. Det gåååår liksom inte att slita sig från valplådan. Hur jag än försöker så är jag strax tillbaka för dom är ju uuunderbara. Trots att det inte händer särskilt mycket så är det otroligt fascinerande. Jag trodde att jag skulle vara duktigare på att t ex skriva i bloggen för det är ju kul att delge upplevelserna med er som inte har möjligheten att följa utvecklingen ”live”.

Idag har dessutom dom första ögonen öppnats. Vilken lycka när vi tände lampan på morgonen och ett par valpögon plirade mot oss smiley. Alice har börjat sova utanför valplådan några timmar på natten men när valparna börjar knorra och hon närmar sig lådan blir det full fart på valparna….på stapplande ben söker dom sig åt det håll där Alice är och dom är så ivriga att det blir ett virrvarr av valpar, tassar och sökande munnar.

// Helena

Blog Image

En valp som precis har börjat öppna ögonen.