Nu är våren här (igen…vi får se hur länge den stannar den här gången smiley ). Alice gick en ”stadspromenad” med husse medan jag och matte åkte med Dallas och hans matte Madde ut i skogen. Det var jättehärligt väder, varmt och skönt. Vilken lycka när vi rätt vad det var stötte på ett Frolicträd…dom är inte så vanliga så här års men det är kanske tillräckligt varmt nu???

Förresten måste jag berätta att det där konstiga som finns i mattes och husses sovrum och som Alice hela tiden springer in till inte är så läskigt….jag har nämligen vågat mig in där nu. Det började med att matte övertygade mig om att jag skulle gå dit, så hon satte sig med mig en bit från lådan där Alice låg. Jag har känt på lukten att något inte stämmer, det är inte som vanligt i sovrummet (så jag har legat inne hos Sofia i en hel vecka…). Hela familjen har luktat mysko varje gång dom kommit ut därifrån så jag har sprungit iväg för tänk om jag blir smittad??? Men igårkväll när alla hade gått och lagt sig tog jag mod till mig och smög fram till lådan….och i lådan låg det småportisar tillsammans med Alice…dom var faktiskt ganska söta smiley. När jag hade nosat mot lådan en liten stund smög jag mig tillbaka till min säng som står en bit ifrån för jag ville inte störa längre.

// Selma

Blog Image

Dallas (har badat i ett dike som vanligt) och jag (som inte har badat i ett dike smiley )

Blog Image

Dallas och jag vid Frolicträdet…och vi missade inte en godis!