Idag fick Selma åka ut i skogen med matte, portiskillen Dallas och hans matte Madde. När dom var borta fick jag vara hos husses mamma och pappa (farmor och farfar). Dom är JÄTTESNÄLLA och jag trivs jättebra där. Det gjorde faktiskt ingenting att matte och Selma åkte utan mig för det vankas alltid någon liten godsak hos farmor och farfar smiley. Dessutom vill jag vila och låta valparna växa ordentligt.

// Alice

Vi hade JÄTTEKUL idag, Dallas och jag. Han är som ett yrväder och jag hängde med så gott jag kunde men ner i de vattenfyllda dikena lurade han mig inte (fast jag såg på honom att han försökte smiley). När vi kom till ”godisstenen” var jag näääästan lika blöt som Dallas. Tur för mig att jag har andra kompisar att leka med – Alice är ju så tjock och tråkig just nu…..men jag ÄLSKAR min syster i alla fall smiley.

// Selma

Blog Image

Här är Alice med farfar Per-Åke!

Blog Image

Dallas jagar Selma!

Blog Image

Dallas försöker ”lura ner” Selma i vattnet…..

Blog Image

Dallas och Selma på ”godisstenen”!