Igår fick matte sms från Beppes matte. Beppe ville leka med mig idag, vilken tur att vi har såna kompisar (speciellt nu när Alice är så tråkig och inte vill leka eller springa i skogen) smiley. Beppe är busig för han nyper mig i rumpan… då jagar jag honom. Jag blev t om lite blöt om pälsen idag….

Strax före lunch fick jag hoppa in i bilen igen men den här gången bar det inte av till skogen utan till veterinären smiley. Jag tycker INTE om att åka dit. Jag försöker gömma mig bakom matte men Carola (veterinären) hittar mig i alla fall. Jag fick en spruta och sen tittade Carola i mina öron. Matte tycker att jag ruskar på huvudet lite då och då. Carola sa att jag såg lite röd ut i öronen så jag ska få örondroppar varje morgon och kväll i 10 dagar.

Idag SÅG matte hur valparna rörde sig i Alice mage…..jag försökte också se men det är inte så lätt. Alice har viskat i mitt öra att det kittlar när valparna rör sig – speciellt på natten när hon försöker sova.

// Blöta pussar från Selma

Blog Image

Beppe och jag (Selma) busar med varandra!

Blog Image

Beppe och jag har dragkamp om en pinne!

Blog Image

Jag och Beppe på ”godisstenen”

Blog Image

Alice med sin tjocka mage