Undrar, sa flundra, om det inte är som så att Alice kan känna valparna sparka. Hon har börjat slicka sig på magen och titta lite konstigt på den. Det kan ju även bero på att den börjar bli väldigt stor…det är inte lika lätt att ligga på sidan med benen ihop som det var för några veckor sen smiley. Vi (2-bentingarna i familjen) lägger (i tid och otid, tycker Alice) händerna på hennes mage och försöker känna valparna. Ibland kittlar det till i handen men då vet man ju inte om det är en valptass eller om det är Alice tarmar som rör sig. Hujedamej, vad spännande det är.

Alice visar även att hon vill ha MYCKET närhet och vill att vi ska gosa med henne. Hon kommer och buffar med sitt huvud mot handen och på natten kommer hon och lägger sitt huvud i sängen. Hon tittar på oss och försöker säga att hon GÄRNA skulle vilja ligga mellan oss. Men, NEJ, där går gränsen. Hur mysig och gullig hon än är så INGA vovvar i sängar eller möbler hos oss. Usch, det låter hårt, tycker du kanske, men vi har massor av mysiga filtar på golven och deras Bia-bäddar är mjuka!

// Helena

Blog Image

”Här ligger jag på det HÅRDA golvet, stackars mig! säger Alice”