Livet är bra orättvist – idag fick Selma leka med portiskompisarna (tillika bröderna) Beppe och Dallas. Jag, däremot, fick vara hemma. Matte och Selma följde med mig ut och gick på morgonen men sen lämnade dom mig hemma. Jag VET minsann att dom åkte ut i skogen för det kände jag på lukten när dom kom hem. Dessutom luktade det Beppe och Dallas. Jag blir så avundsjuk smiley . Jag vill ju OCKSÅ följa med men matte säger till mig att: ”Du orkar ju bara gå en liten bit och jag kan inte bära dig tillbaka till bilen”. Matte har rätt men det är surt att erkänna.

Selma berättade för mig att hon hade haft JÄTTEKUL och hon hade jagat grabbarna och sen hade dom jagat henne. Men när dom sprang ner i de vattenfyllda dikena då följde hon INTE med. Beppe och Dallas badade i varenda pöl som dom hittade….och om det var is på pölen så såg dom till att ta hål på den – ja, dom är riktiga vattenhundar smiley !

Tänk när jag orkar hänga med igen då ska jag MINSANN jaga dom där busgrabbarna!

// Alice

Blog Image

Från vänster: Beppe, Dallas (notera hur våta dom är) och Selma!

Blog Image
Tänk att vovvarna kunde sitta stilla så länge att det gick att ta kort. Från vänster Dallas, Beppe och Selma