Idag åkte matte, husse och lillmatte med mig (Alice) till veterinären. Jag funderade på om människorna äntligen hade förstått att jag nog är magsjuk. Jag känner mig lite konstig och är inte riktigt sugen på mat. Det händer att jag väcker husse på natten för att jag mår illa och behöver springa ut och kräkas. Vi satt en lång stund och väntade på vår tur men så var det någon som ropade Alice. Vi gick in i ett rum och konstigt nog var jag tvungen att lägga mig på rygg i en skum sak (som tur var så var den åtminstone mjuk). Matte klappade mig på huvudet och husse höll i mina bakben. Vet ni vad som hände sen? Veterinären kletade på någon mysktisk smörja på min mage och drog en sak över magen. Det utbröt ett jubel och mina människor fick tårar i ögonen. Dom sa till mig att dom såg på en TV-skärm att jag hade en massa bebisar i magen. Dom kunde tydligen se bebisarnas hjärtan picka.

Jag får nog inse att det inte är nåt fel på mig – jag ska bli mamma smiley! Jag har fått se en bild på en av bebisarna. Jag tycker mest det ser ut som nåt som Selma har kräkts upp men människorna är jättestolta över den. Du kan se bebisbilden och mattes stolta ”nuna” här nedan smiley.

// Alice

Blog ImageBlog Image