Imorse när jag, Selma och Alice gick ut på tomten (morgonkissningen) vid 7:00 så slog det mig….det är LJUST smiley. Vilken FANTASTISK känsla!!!!!!!!! Hur kommer det sig att det helt plötsligt har ändrat sig? För några veckor sen var Selma och Alice tvungna att hålla koll på och skälla till på förbipasserande (för nog måste det vara något skumt med folk som är ute mitt i natten (beckmörker=natt, även om klockan är 7)) men nu bryr dom sig inte det minsta.

Ljuva årstid som är i antågande smiley. Passa på att njut av den (fågelkvitter, lövsprickning mm), för rätt var det är har sommaren kommit och man undrar vart våren tog vägen.

// Helena

Blog Image

Snart så, Selma och Alice, kan dörren stå öppen och ni kan ligga på trappan och njuta smiley. (Det är Selmas favoritställe!!! Bilden är tagen i maj 2007)