Idag åkte matte, husse, Selma, Beppe och hans husse Tommy och jag (Alice) till Långsjön. Beppe ville busa som vanligt men jag fattar inte vad det är med mig: jag orkar ingenting just nu smiley och jag vill absolut inte leka. Men när husse gömde ”pipbenet” då kände jag mig pigg igen. Jag kände precis var husse hade gått när han gömt benet så det var ingen match för mig att hitta det. Selma hittade också benet när matte hade gömt det för henne. Beppe är inte så van att leta saker så han fick leta efter sin husse istället. Han var så duktig så (men först trodde han att jag och Selma skulle följa med men han skulle ju leta efter Tommy själv smiley).

När vi kom hem var jag helt slut. Matte och husse tyckte riktigt synd om mig så jag har fått några korvar idag. Dom brukar tycka att jag ska nöja mig med torrfodret men jag känner mig faktiskt ganska ynklig. Husse har berättat för mig att jag ska få små bebisar men jag förstår inte riktigt vad han menar??? Alltså – bebisar, var kommer dom ifrån???? Han påstår att dom är i min mage men där finns ingenting, tror jag, förutom några korvar för jag är fortfarande hungrig….Kan jag ha fått en släng av nån magsjuka??? Äsch, det är lika bra jag går och lägger mig på filten vid TV:n och kollar på Melodifestivalen. Förhoppningsvis kommer matte eller husse och gosar med mig smiley.

// Alice

Blog Image

Beppe vill verkligen busa men Selma och jag har fullt upp med att dra i en pinne!