Idag, på förmiddagen, var matte, husse, Selma och jag (Alice) ute i skogen i 2 timmar. Först träffade vi några bekanta vid ”Hundudden” (Golden retrieverhanen Bonzo, border collietikarna Tessie och Speja och en ny liten pudeltik som vi inte träffat förr) vid sjön Fjättern och sen fick jag leta efter husse när han hade gömt sig i skogen och Selma fick leta efter matte! Det är nog det skojigaste som finns smiley !!!! På eftermiddagen kom Sofias och Fredriks mormor och morfar tillsammans med Ebba och Olle (Sofias och Fredriks kusiner). Dom bor på Lidingö och är inte här så ofta men dom är jättegulliga och snälla mot oss. Matte tog en bild av oss som du kan se här nedanför!!

// Alice

Blog Image

Ebba, Selma, Olle och Alice

P.S. Efter fotograferingen gick jag och la mig igen för jag är SÅÅÅÅ trött just nu (Alice kommentar…). D.S.