Hm, vad konstigt smiley det är att åka på träff utan Alice , tycker jag (Selma). Matte och husse sa imorse att vi skulle åka till Paradiset (mellan Haninge och Huddinge) och det lät ju jätteroligt. Men sen när vi skulle åka så fick Alice stanna hemma med lillmatte Sofia. Istället hoppade Beppe med matte Maria och husse Tommy in i bilen…. Beppe är väl rätt okey bara han låter mig vara ifred.

När vi kom till Paradiset var det ett fasligt stojande på dom andra hundarna. Det var flera som jag kände igen från förra träffen, t ex Wille (som blev kär i mig men den här gången lät han mig vara. Det var nog för att han fick kämpa så mycket med all snö som fastnade i hans ben. Han är nämligen inte portisklippt vilket min matte inte kunde låta bli att berätta för Willes matte och husse smiley), sen var det förstås Mozart, Aqua, Turbo, Namo m fl och söta lilla Tessie (som är barn till Agges bror Amos). Ludwig var ny i gänget och det visade sig att han är bror till Tessie. Det var lite roligt att få höra att det paret som förra året var på en träff (och som inte hade en portis då men som var jätteintresserade) nu var med och dom hade en tik, Acca (som i acceleration!). Sen var det många fler men det är svårt att komma ihåg alla namnen.

Jag tycker om att studera dom andra hundarna på lite håll men jag sitter hellre under en korkek (eller vid mattes fötter) och tittar på. Det där med att leka är faktiskt ganska överreklamerat, tycker jag. Om inte Alice är med så tänker inte jag leka…. När vi kom tillbaka till bilarna tyckte dom andra hundarnas mattar och hussar att det var lite orättvist för deras hundar hade stora SMUTSIGA snöbollar i pälsen (jag däremot ser ju mig för så att jag undviker lerpölarna).

Nu har jag bestämt mig: Om inte Alice får följa med på nästa träff tänker jag inte heller göra det!!!! Det är så FRUKTANSVÄRT orättvist av matte och husse att lämna henne hemma smiley.

// Selma

Så här såg det ut när vi hade fikapaus (ja, vi har faktiskt frågat om lov att få lägga ut bilderna på alla hussar, mattar och vovvar).

Blog ImageBlog ImageBlog Image