Vet du vad vi har i vår skog???? Frolicträd smileysmileysmiley !!!!!!!!! Vi tänker INTE tala om var den skogen finns men det är VÄRLDENS BÄSTA skog. Hans och Greta kan behålla sitt pepparkakshus och Pippis sockerdricksträd är INGENTING mot våra träd!!!

Det är lite konstigt för det brukar vara olika träd varje gång. När vi har ätit upp alla Frolicar får vi vänta till nästa gång för då har det kanske vuxit ut nya någon annanstans. Det som är bra är att det inte har någon betydelse om det är sommar eller vinter eller om det är snustorrt eller dyngsurt i marken. Men vet ni vad??? Det brukar vara matte som hittar träden. Hon går före och kollar trädet SEN får vi rusa fram och äta upp godiset. Matte är SÅÅÅÅ snäll för hon äter inte upp en enda fastän det är hon som har hittat trädet smiley.

Så här ser det ut när vi letar Frolic!

Blog Image

// Selma och Alice