Det har verkligen varit en spännande vecka. I onsdags fick Agge (Drömtorpet´s Aragorn af Aquarius) följa med oss hem (för parning). Selma som ibland kan tycka att hon har ensamrätt på Alice accepterade Agge på en gång. Men vem kan tycka illa om honom? Han är ett riktigt charmtroll och så himla lätt att ha att göra med. Vi är så glada smiley att vi fick ha honom hos oss och verkligen få lära känna honom. Det är inte alla som har den förmånen. Alice blev också jätteförtjust i Agge och dom var så gulliga när dom låg bredvid varandra smiley. (Du kan läsa mer om Agge under fliken Valpar på hemsidan!).

Dessutom påbörjade jag min utbildning till hundfysioterapeut. På fredagmorgonen tog jag tåget till Göteborg. Vi var ett glatt gäng på 15 tjejer/kvinnor i blandade åldrar som hade 2 lärorika och trevliga dagar tillsammans. Tänk att man kan lära sig så mycket på så kort tid och knyta kontakter direkt. Det roliga är att tänka på att vi kommer att umgås regelbundet eftersom utbildningen är förlagd till en fredag + lördag i månaden i 2 år. Jag har inte suttit i skolbänken sedan gymnasietiden och jag kan tala om att det var inte igår smiley.

// Helena