Igår kom Margona och Flinga, 4 månader, hit. Tyvärr, fick Cocos (Alice brorsa) stanna hemma eftersom Alice löper. Vi vill ju inte att det ska bli någon syskonparning smiley. Selma och Alice blev jätteglada att det kom någon (till att börja med). Sen insåg dom att det var ”den lilla” med pirayatänderna och då var det inte lika kul längre. Men nu har det ju faktiskt gått nästan 1 månad sen vi träffade Flinga och hon har slutat hänga i pälsen. Dessutom har hon nästan tappat alla pirayatänderna. Det enda Selma och Alice INTE gillade var när Flinga ”jabbade” med tassarna i ansiktet – då surnade i vart fall Selma till. Hon morrade och mufflade men det brydde sig inte Flinga ett dugg om. Hon skuttade runt som ett litet yrväder – hon är sååååå gullig smiley.

Anledningen till att Margona kom hit var att hon skulle göra färdigt sin tatuering. Förra gången blev hon så dålig att hon fick avbryta (hon hade förmodligen en infektion i kroppen som bröt ut när hon blev tatuerad). Du kan se slutresultatet här nedan!

Det är alltid så kul att träffa portisvänner men nästa gång MÅSTE du ta med dig Cocos, Margona!

// Helena

Blog Image

Margona, Flinga, Selma, Alice och jag.

Blog Image

Slutresultatet av tatueringen av Oliver (Margonas första portis som, tyvärr, inte lever längre smiley).

Blog Image

Flinga ser ut som ett lakritstroll!