Ja, så var det då orättvist igen men nu åt andra hållet. Det var portisträff i Enebyberg idag och då fick bara Selma åka med. Alice har börjat löpa så hon fick stanna hemma smiley med Peter. Klockan 8 hämtade jag, Sofia och Selma upp Beppe och hans matte Maria. Även Beppes brorsa Dallas med matte Madde och småmattarna åkte med i egen bil.

Det var minst 20 portisar och säkert dubbelt så många människor – helt otroligt. Det är sååå kul att se vovvarna när dom busar runt och har kul ihop. Dessutom sken solen så dagen kunde inte ha börjat bättre smiley !

Selma är ju inte mycket för att leka med andra vovvar än Alice men Beppe, Dallas och den nykära Wille fick fart på henne till slut så nu har hon parkerat sig i sin säng (bredvid ligger Alice i sin säng) och verkar mycket nöjd och belåten.

// Helena

Blog Image

Här syns några som var med (men långt ifrån alla!!!).

Blog Image

Selma och Sofia vid fikapausen.