Jag hörde klart och tydligt imorse att husse pratade i telefon med Beppes husse, Tommy, om att dom skulle ta en skogspromenad och vad är det som händer? Jo, jag fick gå en trååååkig koppelpromenad i stan med matte…..smiley. Vem fick åka med till skogen????? Alice! Husse och matte sa att jag inte fick åka med bara för att jag höglöper…det är ORÄTTVIST. Jag struntar väl i att jag höglöper (fast visst spanar jag efter killar för fullt men säg inget till människorna om det smiley). Sen när Alice och husse kom hem ville ju jag leka med Alice men hon sa att hon var helt slut för hon hade haft sååå kul med Beppe. Blä, säger jag. Alice ska leka med mig och inte med andra småkillar. Nästa gång det här händer ska jag se till att parkera mig framför dörren och inte släppa iväg någon utan att jag får följa med, det har jag bestämt!

Husse sa att jag skulle hälsa till Tommy och Beppe att han och Alice tyckte att det hade varit jättetrevligt – men det tänker jag inte säga, så det så!

Min lillhusse Fredrik tycker att jag kan vara så sur ibland så han har döpt mig till Häxan Surtant!

// Från Häxan Surtant Selma

Blog Image

Beppe och Alice vid ”Hundudden” vid sjön Fjättern. Ser ni vad tråkigt dom verkar ha!

(Fotograf: Tommy Svensson, Beppes husse)