Idag har det varit en väldigt märklig dag!
Först åkte jag, mamma, pappa och Alice ut i skogen och det var hur underbart som helst. Det var ju i och för sig inte så märkligt för det brukar vi ju göra (förutom att pappa brukar jobba på fredagar smiley). Men sen när vi kom hem så började mamma och pappa göra sig i ordning för något, och vet ni vad dom sa? Att jag inte skulle få följa med!, VAsmiley! Har ni hört något så orättvist, jag som brukar(eller i alla fall alltid vill) följa med på ALLT de gör!
Vet ni vad hon sa mer? Att hon och pappa skulle strax komma tillbaka, de skulle bara hälsa på Maria Johansson (hon som har Kennel Team Paparazzi) och alla hundar + valpar…
”Men? Sa jag frågande med mina söta hundögon. Tar det inte en evighet att åka dit? Bor inte hon i värmland eller någonstans?” (Jag har nämligen träffat henne på det årliga lägret i värmland, så nog vet jag vem det är… Jag vet också att hon har roliga hundar att leka med och så säger dom att inte jag ska få följa med!).

Sagt och gjort de åkte iväg och lämnade mig och Alice heeelt själva (jag räknar inte lillhusse).

Sen kom lillmatte Sofia hem med sin pojkvän.. Och gissa om jag blev glad när hon sa till mig att vi skulle ut i skogen! När jag såg hennes skogen byxor blev jag så glad så jag gnuggade mig mot dom!

Blog Image

Efter skogen låg jag hemma och ”chillade”/vilade.. Då säger Sofia till mig att vi ska ut och springa..
”Åååh, tänker jag.”
”De låter jätteroligt, de gör vi!, sa jag och vifftade på svansen”..

MEN, inte trodde jag att jag skulle springa heeeela tiden.. Alice var det dock fart på, vart har hon fått den ifrån?, det är nog från hennes pappa hon har fått det.
Det var i alla fall rätt jobbigt för man fick bara springa och man fick inte lukta på alla goda lukter som finns…

Jag klarade det i alla fall. Jag, Alice och Sofia kom helskinnade hem (trots regnet).. Och, jaa inte nog med att hon drog ut mig i regnet. När vi kom hem skulle vi duscha av tassar och stretcha…

Såå sammanfattningsvis kan man säga, ”Vilken dag”… Nu ligger jag här och bara väntar på att min mamma och pappa ska komma hem! (Och jag hoppas att de inte har med sig någon liten sak, typ en valp eller så.. Det skulle jag aldrig tillåta!)

//Selma (lillmatte Sofia)