I torsdags (20/12) kom Alice brorsa Cocos och hans nya lillasyster Flinga (ca15 veckor) med sin matte Margona till oss. Eftersom vi har den bästa tatueraren smiley här i Nynäshamn hade Margona bokat en tid hos honom för att tatuera in sin första portis, Oliver (som tyvärr ej lever längre) på armen. Det är inte så ofta vi träffar valpar så därför var Selma MYCKET misstänksam mot Flinga. Flinga gjorde sitt bästa för att sätta sina pirayatänder i både Selmas och Alice päls. Det tyckte Selma INTE om. Hon morrade och försökte springa därifrån men Flinga var envis. Efter ett tag kunde faktiskt Flinga och Selma äta ur samma matskål…

Det är fantastiskt hur lika Alice och Cocos är. Dom har exakt samma sätt att leka och utseendemässigt är dom otroligt lika. Det var vid flera tillfällen som Selma tog fel och trodde att det var Alice när det i själva verket var Cocos hon sprang efter smiley.

Stackars Margona blev dålig när hon tatuerade sig , hon fick feber smiley och till slut satt hon med en dunjacka över ena armen, en jacka på benen + en filt . Efter över 2 timmar fick hon avbryta men som tur var är det bara färgen på Oliver som saknas. På sätt och vis är vi glada för det för då finns det en anledning att komma tillbaka till oss snart. Vi tycker att Cocos och Flinga är ooootroligt charmiga vovvar och vi tar gärna hand om dom igen.

// Helena m fl

P.S. Alice saknar verkligen sin brorsa, han var ju så rolig att leka med. D.S.

Blog Image

Margonas tatuering

Blog Image

Cocos, Alice och Selma

Blog Image

Sofia och lilla Flinga (Cocos i bakgrunden)!