Det finns inget mer underbart än portisträffar!
Hur som helst så var det träff den 13/10 i Enebyberg och en sådan träff vill vi inte missa. Vi lyckades också få med Beppe och hans husse Tommy som också bor i Nynäshamn, vilket vi hoppas att de var glada för. smiley

Vi träffade många nya människor som alla har ett portisintresse och man kunde för ovanlighetens skull prata hur mycket hund man ville!

Vi upptäckte efter en stund att en av dessa vovvar var ingen mindre än Alice brorsa – Mac! Det var så roligt att få träffa ett syskon och kunna jämföra dem. Tidigare har vi bara träffat en annan brorsa, Cocos, och även han är väldigt lik syrran. Blog Image

Efter ett tag kommer vi fram till platsen där korvgrillningen skulle ske. Trots att korvarna inte blev så varma (det var väldigt kallt ute så korven hann bli kall innan man började äta den), så är det aldrig så gott med mat som när man är ute och i ”goda vänners sällskap”!!!

Tack för en underbar och förgylld helg!! Vi ser fram emot att träffa alla igen nästa gång då träffen sker i Paradiset! Hoppas att vi ses där, för vi kommer garanterat!!! 😛

Blog Image