Idag var dagen D för familjen Källenfors.
För 9 veckor och 3 dagar flyttade Selma hem till oss i väntan på valparnas ankomst, idag var det dags att åter åka med sin familj hem tillsammans med sin dotter, Rut. Rut är faktiskt målet med hela den här resan. Selma är en fantastisk tjej men hade det inte varit för att hennes familj så gärna ville ha en valp efter henne och att vi skulle ta kullen så hade valparna inte funnits.
För 3,5 år sen satt Peter i vår soffa för att testa hans allergi. Bredvid honom satt Alice på ena sidan och Bella på den andra. Han sa då ”tänk när jag sitter så här med dom”… ”Hörde du att han sa dom”, sa mamma. Ja så nu sitter han här 3,5 år senare med dom – Selma och hennes dotter Rut. Alices barnbarn och barnbarnsbarn!
Rut bor alltså tillsammans med sin mamma Selma i Sunsdvall!

Stort tack för att vi fick möjligheten att få O-kullen, tack Selma och tack Anna-Karin och Peter!

Här kommer också en liten förklaring till Ruts stamtavlenamn. Selma heter Amazing Selma’s Just Ask Your Heart. Strax innan Selma skulle flytta hem till Peter och Anna-Karin så gifte dom sig, därav en baktanke med hennes namn. När vi spånade på O-kullens namn och hade som förslag på ett namn ”Oops I Did It Again” så blev det självklart att familjen Källenfors skulle ha det namnet. Både Anna-Karin och Peter har varit gifta tidigare och när de gifte sig för drygt 3 år sedan hade de som utgångslåt ”Oops I Did It Again”. Säcken slöts och namnet blev klockrent. Både för deras förhållande samt att de nu gjorde det igen, en till portis!

//Sofia