I fredags drog jag, Sofia, Maya, Nemi och Doris iväg till Sundsvall för att delta på utställning där på lördagen. I Sundsvall bor 2 av J-kullebarnen, dvs Louie och Selma. Louie träffade vi på lördagen för han och hans matte Anna deltog också (det var debut för deras del smiley).
Vi hade bokat hotellrum och det visade sig att det låg på bara 5 minuters gångavstånd från Peter och Anna-Karins (Selmas familj) lägenhet och vi blev med kort varsel inbjudna på en fantastiskt god och trevlig middag hos dom på kvällen. Anna-Karin och Selma kom och mötte oss vid hotellet och vi tog en gemensam promenad:
Ett gäng snygga tjejer ute och går på Sundsvalls gator smiley
Det var otroligt roligt att se när Selma upptäckte att det kom vovvar av samma ras (och dessutom släktingar) gåendes emot henne. Hon såg faktiskt rätt förvånad ut smiley
Doris och Selma fann varandra direkt och under hela kvällen lekte dom med varandra (Maya och Nemi tittade på och tyckte nog att dom var lite barnsliga dom där två smiley).

Anna-Karin ”mutar” tjejerna med godis smileySelma tycker det är en självklarhet att hon ska sitta med vid bordet smiley
Ett gruppfoto på sötnosarna Maya, Doris, Nemi och Selma

Tusen och åter tusen tack för en toppentrevlig kväll med mycket skratt smileyoch ett extra stort tack till kocken Peter för den goda maten (ursäkta att vi missade att få med dig på någon av bilderna)!

// Helena, Sofia och tjejerna